Álom rendezvény és zenekarközvetítő iroda - zenész, zenekar közvetítés

Zenekar közvetítés

Vállaljuk 1-22 tagú zenekarok közvetítését mindenféle stílusban a komoly zenétől a lakodalmason át, egészen a pop-rock zenéig. Jelenleg is több állandó formációval rendelkezünk. Kérje ajánlatunkat a lap alján vagy a kapcsolat menüpont alatt.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rajkó Művészegyüttes

 

Kuriózum, hungarikum:

Repertoárja a klasszikus művektől az operetten át a folklórig terjed. Előadásmódja különleges: cigányzenekarra hangszerelve szólaltatja meg a zeneirodalom közkedvelt darabjait és a népzenét. A Rajkó Zenekar egyedüliként jogosult Farkas Gyula, a zseniális cigány származású zeneszerző műveinek előadására.

Rajkó Operaház

Előadásmód:

Spontaneitás, ugyanakkor egyedülálló profizmus jellemzi: A prímások műsorszámról-műsorszámra a pillanat ihlette rögtönzéssel vezetik az egész zenekart, amelynek minden tagja ezernél is több művet képes kotta nélkül eljátszani.

Tánc és zene a színpadon:

A Rajkó Művészegyüttes egész estés operett és folklór műsorokat ad. A zenekari és a táncos műsorszámok váltakozása sodró tempójú és látványos produkciókat eredményez.

Történet:

A magyarországi cigányzene több évszázada generációkon keresztül öröklődik. A XIX. században a cigányzenekarok a népi zenekarokkal együtt a nemzeti öntudat kialakításában játszottak jelentős szerepet. Ekkor keletkezett a „verbunk”, a „csárdás”, amelynek a nemesi udvarokban táncolt változata a „palotás”. A XX. században népszerűségük egyre nőtt, a városi és a vidéki lakosság körében egyaránt. A XXI. században a globalizáció következtében a magyarországi cigányzene megőrzésének jelentősége egyre fontosabbá válik: mivel világszerte ismert és kedvelt, a világ szellemi örökségének része.

Ajánlat:

Bármilyen protokolláris szinten, bármely helyszínen, közönsége számára felejthetetlen élményt ad a Rajkó Művészegyüttes. A magyarországi cigányzene egyetlen olyan képviselője, amely az elmúlt hat évtizedben a világ minden földrészén, 109 országban lépett fel a magyar kultúra utazó nagyköveteként és Európában egyedülálló módon, küldetéstudattal, saját iskolájában gondoskodik örökségének továbbadásáról.

Választható felállás : 6-8 vagy 10-12 és 14-22 fős zenekar.

Rajkó művészegyüttes

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PartYssimo zenekar

 

PartYssimo Zenekar

A PartYssimo zenekar, noha 2010 tavaszán alakult, mégis olyan, mintha 20 éve állna a színpadon. Zongoristájuk és gitárosuk két évtizede aktív stúdiózenészek, zeneszerzők, akik olyan neves előadók albumain működtek közre, mint Lola, Kasuba L. Szilárd, Náksi és Brunner, Betty Love, vagy Dukai Regina – hogy csak néhányat említsünk -, illetve olyan televíziós zenei produkciókban dolgoztak, mint a Staraooke, a Dalnokok ligája, vagy a Csillag születik. Basszusgitárosuk és dobosuk alapító tagjai, valamint 8, illetőleg 15 éven át tagjai voltak Gönczi Gábor zenekarának, a Smile Showtime Band-nek, majd más rendezvény-zenekaroknak is. Gyémántként csillogó énekesnőjüket az X Faktor élmezőnyéből ragadták ki, hogy ezentúl nekik és közönségüknek ragyogjon, férfi énekesük mellé pedig külön természeti kár-biztosítás megkötése javallott, különösen a kristálypoharak, ablaküvegek és tetőszerkezetek vonatkozásában.
Így lett a
PartYssimo - mintha valami kozmikus erő vonzotta volna őket már kiforrott zenészként egymáshoz -, egy igazi zenei Power Rangers.

Repertoárjuk igényes és változatos, a ’70-es évek legjobb dalaitól a legfrissebb party-zenékig terjed. Koncertjeiknek egyetlen célja, hogy mindenkori közönségük fenemód jól érezze magát, függetlenül attól, hogy céges rendezvényről, egyetemi bálról, szabadtéri fesztiválról, vagy bármilyen más kisebb, avagy nagyobb léptékű koncertről van szó.

Az élő zenei fellépés mellett igény esetén karaoke-t (énekesnőjük gyakorlott karaoke-műsorvezető) is vállalnak, míg basszusgitárosuk profi DJ másodállásban, így - szintén igény esetén - a ’80-as, ’90-es évek, illetve a mai kor legjobb zenéit felvonultató videodisco-val is szolgálhatnak közönségüknek. Mindezekhez természetesen a teljes felszerelést is ők biztosítják.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tonic tánczenekar

 

A Tonic tánczenekar az élőzene iránti elkötelezettség és a színvonalas szórakoztatás jegyében alakult rutinos soproni zenészekből. Elsődleges szempont a közönség szórakoztatása azokkal a slágerekkel amelyek jellemezték a 60-as, 70-es, 80-as évek magyar és külföldi zenei életet. Célunk a jelenlévők profi szórakoztatása belföldön és akár külföldön is. Igény szerint vállaljuk bálok, esküvők, bankettek, osztálytalálkozók, kerti party-k nívós zenei szolgáltatását. Természetesen a zenekar megjelenése is mindig az alkalomhoz illő. Szlogenünket ajánlom a jövőbeli kedves partnereink figyelmébe: „Esküvők, bálok, bulik az ön zenekara a Tonic”

Tonic Tánczenekar

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

The BLUESBERRY Band

Jellemző a The BLUESBERRY Band zenekarra, hogy a sokak által ismert világslágereket a saját stílusukra formálva adják elő, így nem csak játsszák, hanem meg is élik azokat. Több neves hazai zenésszel adtak már nagy sikerű közös koncertet – például: Tátrai Tibor, Ferenczi György, Pribojszki Mátyás, Mohai Tamás, Muck Ferenc - akik mind elismerően nyilatkoztak a zenekar munkásságáról és biztosították a tagokat, hogy a jövőben is szívesen elfogadják a közös fellépéseket, sőt Muck Ferenc a közös koncertjük után csatlakozott a BLUESBERRY-hez, így már állandó tag ként erősíti a zenekart! Az előadói színvonal további remek bizonyítéka, hogy a The BLUESBERRY Band-et a 2010-es Veszprémi Ünnepi Játékok keretein belül fellépő világhírű Earth, Wind & Fire zenekar is elfogadta előzenekarának és a koncert után személyesen gratuláltak az ott látott produkciójukhoz!!!

The BLUESBERRY Band

A zenekar 9 tagú (szaxofon, pozan, 2 trombita, billentyű, 2 gitár, basszusgitár, dob) hangszerekből áll .

Adott rendezvényre vállalt műsöridő max. 150 perc.
Zenekar Stílusa : Rhytm&Blues, Soul, Funky

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gébert – Ulbert Project

 

A zenekar 2011-ben alakult, hivatásos, fiatal zenészekből, akik az ország legjobb muzsikusaitól, az ország legjobb iskoláiban (Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Jazz Tanszak; MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdió) tanultak. A zenekar tagjai tehetségüket számos formációban, számos műfajban bizonyították már. Olyan ismert és elismert zenészekkel játszottak együtt, mint például Földes László Hobo, Török Ádám, Fekete Kovács Kornél, Fekete Jenő, László Attila, Little G. Weevil, Winand Gábor, Binder Károly, Borbély Mihály, Geröly Tamás, Ávéd János, Szabó Tamás, Horvát Misi, Mohai Tamás, Felkai Miklós, Szőke Nikoletta, Kepes Róbert, és még sorolhatnánk. Koncertjeinket igazi örömzene jellemzi.

Gébert – Ulbert Project

 

Repertoárukban helyet kaptak a legkiválóbb blues, jazz és soul zenék igényes feldolgozásai, valamint számos saját szerzemény is. A zenekar keretei között a muzsikusok megvalósíthatják egyedi elképzeléseiket, és igazi csemegével szolgálnak az igényes zenét kedvelő közönségnek.


A zenekar 5 tagú (ének, gitár, zongora, nagybőgő, dob) hangszerekből áll .Adott rendezvényre vállalt műsöridő : 2 x 60 perc.
Zenekar Stílusa : blues, jazz, soul

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gurumenta World Music Project Zenekar

 

Gurumenta World Music Project Zenekar különböző népek tradicionális és modern zenéjéből merít elemeket, színeket és hangulatokat - oly modon hogy nem akar egyik műfaj eredeti autentikus tolmácsa sem lenni.

Gurumenta World Music Project Zenekar

 

Zenéjük célja a sokféle emberek, országok, korok, stílusok és érzelmek egy helyen és időben való megjelenítése, keresve a mindannyiunkban közös, időtlen emberi vonásokat, gondolatokat, érzéseket, életeseményeket és azok feloldásait.


Repertoár: Főként magyar népdalok saját hangvételű átdolgozásait játsszák a legkülönfélébb zenei stílusokban, ilyen például a flamenco, bossa nova, reggae, blues, samba, ska, swing, stb.

Zenekar Stílusa: World music fusion / Világzene / Fúzió

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gurumenta és a Rendes Zenekar

 

Gurumenta World Music Project és az autentikus népzenét játszó Rendes Zenekar közös produkciója: koncerttel egybekötött egész estés táncházát ajánljuk. A Gurumenta zenekar jelenleg főként magyar népdalok saját hangvételű átdolgozásait játssza a legkülönfélébb zenei stílusokban, ilyen például a flamenco, bossa nova, reggae, blues, samba, ska , swing, stb. A Rendes Zenekar fiatal népzenészekből áll, akiknek többsége a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói vagy már régóta kapcsolatban állnak a kultúránk végtelenül sokszínű formájával.

Mit játszik a zenekar : Saját szerzemények és feldolgozások vegyesen


Gurumenta és a Rendes Zenekar

 

Zenekar Repertoárja : Autentikus népzene és magyar népdalok saját hangvételű átdolgozásai a legkülönfélébb zenei stílusokban, ilyen például a flamenco, bossa nova, reggae, blues, samba, ska, swing, stb.

Zenekar Stílusa: népzene és világzene

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BreakThru zenekar

 

A BreakThru zenekar mára már a Budapesti klubok meghatározó zenekarává nőtte ki magát. Rendszeresen koncerteznek ismertebb klubbokban, ahol igaz közönségük főként fiatalokból áll, de azért az idősebb korosztály tetszését is elnyeri. A zenekar tagjai ismert zenészek gyerekeiből áll, ezért nem volt nehéz a szakmával sem megismertetni magukat.

BreakThru Zenekar - alternatív, indie, pop, rock

2010 nyarán a Piramis turné előzenekarként szerepeltek, ahol akkora sikert arattak, hogy a 2010. év végén megrendezésre került Piramis karácsonyi koncerten - a Petőfi csarnokban - is újból felléptek. Repertoárjuk változatos, lendületes, fiatalos. 2010-ben megjelent a 9 saját dalból álló lemezük, amiről az országos kereskedelmi rádiók is sugároznak dalokat. 2011-ben forgatják le az első videoklipjüket.

Műsoridő: 40 perc - 120 perc

Repertoár: Saját dalok + populáris rock feldolgozások

Stílus: alternatív, indie, pop, rock

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cherwood zenekar

 

2008 augusztus 20-án alakult a zenekar zongora, gitár, dob, basszusgitár, ének felállással . Repertoárjuk változatos, elsősorban Cher dalokat dolgoznak fel, de megtalálhatók a műsorukban más előadók feldolgozásai is, mint pl. Tina Turner, Roxette, Neoton Família, Vixen stb. Műsoraikat folyamatosan bővítik az új fellépéseikre, így mindig tartogatnak valami újat a közönségnek a tarsolyukban .

Adott rendezvényre vállalt műsöridő max. 150 perc.

Cherwood - A világhírű Cher dalok feldolgozva .

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BFC zenekar

 

A BFC zenekar 2010-ben debütált a közönség előtt, kifejezetten olyan feldolgozásokat játszanak, amiket Magyarországon még nem igazán dolgozott fel senki.

Például : Mr Big, Gotthard, Skid Row, Kiss, Ac/Dc, Rainbow

BFC Zenekar - Hard Rock

Koncertjeiken minden korosztály megtalálható a fiataloktól egészen az idősekig. A zenekari tagok más-más ismertebb zenekar tagjaiként is részt vesznek, ezért még több gyakorlati tapasztalattal gyarapodnak az évek során.

Adott rendezvényre vállalt műsöridő max. 150 perc.

Repertoár: Populáris, Hard rock feldolgozások

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gerry Music zenekar

Gerry vagyok 25 éve játszom zenekarokban és idén 2020-tól egyedül is vállalok rendezvényeken zenélést. Repertoár nagy részét kitölti a romantikus és szerelmes dal feldolgozások fiatalos stílusban. Igény esetén, kiegészítő taggal duó formáció is megoldható . Műsoridő 1órától-4 óráig választható .

Gerry Music

Fellépéseket egész Magyarország területén és külföldön is vállalok .

Műsoridő: 60perc - 240perc
Stílus:Pop, Dance, Rock

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zenekarokra ajánlatkérés, megrendelés itt ! << katt ide >>

Várjuk további Zenekarok jelentkezését itt ! << katt ide >>