Álom rendezvény és zenekarközvetítő iroda - Hangosítás - fénytechnika - színpad - színpadfedés
Hangosítás

Az elmúlt évek alatt számos rendezvényt hangosítottunk már átadó beszédektől a fesztivál nagyszínpadokig. Eszközparkunk sokszínűségéből adódóan egyik sem okoz problémát. A legprofibb cégek termékeivel dolgozunk annak érdekében, hogy a produkció tökéletes hangzásélményben részesíthesse a hallgatóságot.

Álom Rendezvény Hangosítás

Fénytechnika

Termek hangulatvilágítása, épületek színezése, koncertek és bálok fényeinek a biztosítása. Analóg és intelligens lámpák, valamint egyéb fénytechnikai berendezések biztosítják a tökéletes látványvilág megalkotását. Fiatal, kreatív kollégáink igény esetén 3D látványtervet készítenek Önnek. Nálunk nincs megszokott, unalmas látványvilág. Törekszünk minden esetben az egyedi, látványos megoldások kidolgozására.

Álom Rendezvény Fénytechnika

Színpad

Kültéren és beltéren is alkalmazható, csúszásmentes felülettel ellátott színpadelemekkel dolgozunk. A professzionális gyártótól származó színpad építése gyors, szintezése nehéz talajviszonyok esetén sem okoz problémát. Minden esetben fekete takarást biztosítunk a színpad oldalának burkolására, az esztétikus megjelenés érdekében. Külön kérés esetén az oldaltakarás és a színpad felülete fehér színben is kivitelezhető.

Álom Rendezvény Színpad

Színpadfedés

Napjainkra elképzelhetetlenné vált szabadtéri rendezvény lebonyolítása színpadfedés nélkül. Egyik legfőbb előnye, hogy védi a színpadi produkciót az időjárás viszontagságaival szemben és segítséget nyújt fénytechnika, hangtechnika, vagy éppen a kivetítő fal elhelyezésére is. Eszközeink bevizsgált, megfelelő minősítésekkel ellátottak, mivel a biztonság az egyik legfontosabb szempont. Biztosítani tudjuk színpad fedését a legkisebb mérettől a legnagyobbig.

Álom Rendezvény Színpadfedés

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hangosításra, fénytechnikára, színpadtechnikára ajánlatkérés, megrendelés itt ! << katt ide >>